7/12/07

Pont? Doncs no.

Avui estic treballant,

No som molts, però tampoc pocs. Avui teòricament és el dia típic de fer pont i el primer pensament que ve al cap és 'quina mala sort'. En realitat ho podriem mirar positivament: ahir vam tenir festa i avui és un dia més aviat fàcil de passar (menys gent per tot arreu, des de trànsit fins a merders de feina). L'únic problema que sí que ens trobem és que, tot i ser laboral per nosaltres, no ho és pels mitjans.
Teòricament els titulars dels programes radiofònics i televisius avui han treballat, però resulta que ho han fet a mig gas, com la resta. Només fa falta mirar una mica els temes de conversa i veurem que és un dia a mitges.
L'exemple més clar ha sigut el tema 'Nova York', que s'ha convertit en el tema estrella i en realitat és una tonteria de les més grosses. Ara resulta que mitja Catalunya, segons els mitjans, ha anat a Nova York aquests 4 dies. Com que el dòlar està barat, ara ens volen fer creure que anar a la capital del món empresarial ens surt per quatre duros. Típica noticia de vacances, ni real, ni important, simplement digestiva.

La (modesta) recomanació: Seré breu, perquè el dia és estrany, però m'agradaria fer una recomanació doble avui. Primer de tot recomanar el disc de La Marató, que a part de ser un disc solidari i barat (impossible de trobar enlloc més això, veient com van les discogràfiques), diria que és un bon disc. Dic que 'diria' perquè encara no l'he pogut sentir sencer (només via web), però ahir vam tenir un llarg tastet, i aquí ve la segona recomanació (lligada): Música des del Cor, un programet (entre documental, publireportatge i making of) sobre la grabació i gestació del disc. Com en La Marató original, va ser interessant, relativament sentimental sense caure en sentimentalismes barats, però sobretot ben fet. Sé que molts no hi estaran d'acord, però el projecte Marató de TV3 cada any recull el millor de l'any anterior i aposta per les millors idees per l'any següent. Un 10.