3/2/11

"Hoy debe ser un gran día..."

Avui estic tens,

Teòricament és un estat personal, però diría que últimament no sóc l'únic que està tens. Entre l'augment del fred, la situació econòmica, les revoltes polítiques i mil i una coses més, estem passant tots uns dies 'dolents' podríem dir. I no em refereixo tan a dolents com a negatius objectivament, sinó d'aquells dies que no estas bé, tens com mala llet a dins.

Però de vegades, com diu la cançó, ha de ser un mateix el que es cregui que "hoy puede ser un gran día". Doncs intentem-ho, fem un salt de fe i siguem els primers de pensar que "hoy DEBE ser un gran día". I unint els temes habituals del blog, em limitaré a fer un conjunt de recomanacions de webs i blogs que ens poden ajudar a riure una estona, a destensar-nos. Aquí els teniu:

Failblog: Web de vídeos i imatges divertides sobre 'cagades' i errors des de lingüístics (en anglès) fins a les típiques caigudes o atacs de riure.
Lamebook: Situacions de Facebook divertides. En anglès.
Cuanta Razón: Imatges amb subtítol. En castellà. Moltes actualitzacions diàries.
As my junk: Fotos reals on diversos objectes inanimats semblen ser elements fàl·lics per punt de vista de la foto.
PhotoshopDisasters: No fa falta explicar molt més.

I no podia deixar passar una eina on l'humor impera: Twitter. Allà hi trobareu diàriament humor semàntic (miccionari per exemple) o temes del dia humorístics (bisbalfacts, ...).

En teniu més? Endavant, esperem les vostres recomanacions a comentaris.